Exuviance-tuotteet – tutkittua tehoa

Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA-tuotteita 1980-luvulla. Exuviancen perustajat tohtori Eugene Van Scott ja tohtori Van Scott ovat kansainvälisesti arvostettuja kosmeettisen dermatologian edelläkävijöitä. He ovat kehittäneet ja patentoineet ensimmäisen AHA-kuorinnan. Tutkimus ja kliininen kokemus ovat osoittaneet, että AHA-hapoilla voidaan hoitaa menestyksekkäästi erilaisia iho-ongelmia, kuten ikääntyvää ihoa, kuivuutta, aknea ja pigmenttiläiskiä.

Miten Exuviancen AHA-kuorinta eroaa muista kuorinnoista?

Exuviance AHA-happo kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Vain kuolleet ihosolut poistetaan. Tämä auttaa kuivaa ihoa, koska hilseilevä ihokerros poistuu tehokkaammin. Lisäksi kuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Nämä hyödyt saadaan vain käyttämällä AHA-happoa. Muut kemialliset tai mekaaniset kuorinta-aineet eivät tuota samoja tuloksia.

Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen. Se menee ohi hetken kuluttua. Hoidon jälkeen iholle voi levittää Exuviancen hoitavaa pohjustusvoidetta. Muiden kuorintojen tapaan aurinkoa
on vältettävä 1–2 päivän ajan hoidon jälkeen.

Mitä AHA on?

AHA on lyhenne sanasta alfahydroksihappo. Se on ihonhoidossa käytetty ainesosa, joka on saanut viime vuosikymmeninä paljon huomiota ihoa hoitavien ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta.

Esiintyy luontaisesti

Alfahydroksihapoiksi kutsutaan useita luonnollisesti esiintyviä happoja. Niitä esiintyy useissa elintarvikkeissa, kuten hedelmissä, mutta myös ihmiskeho sisältää niitä. Alfahydroksihappoja kutsutaan myös nimellä AHA-hapot tai hedelmähapot. AHA-happoja on monenlaisia, kuten sitruuna-, manteli-, omena- ja maitohappo.

AHA-hapot irrottavat kuolleita ja kuivia ihosoluja ihon uloimmasta kerroksesta. Kuolleiden ihosolujen irrottaminen stimuloi kuoriutumisprosessia. Sen ansiosta alla oleva uusi, terve iho tulee näkyviin. Iho on kirkkaampi, tasaisempi ja siloisempi. Ihon uloin kerros eli orvaskesi uusiutuu luonnostaan joka neljäs viikko. Tämä luonnollinen kuoriutumisprosessi hidastuu vuosi vuodelta ihmisen vanhetessa. Exuviancen tutkijat havaitsivat, että alfahydroksihapot normalisoivat solujen uudistumisprosessia ja edistävät ihon hyvinvointia monin tavoin. Tuloksena on nuorekkaampi ja säteilevämpi iho.

PHA - uuden sukupolven AHA

Polyhydroksihapot (PHA) muodostavat happoryhmän, jolla on kaikki AHA:n hyvät ominaisuudet, mutta jotka ovat miedompia ja sopivat paremmin herkälle iholle. Perinteisten AHA-happojen iholle tuomien hyötyjen lisäksi PHA-hapot kosteuttavat voimakkaasti ja toimivat antioksidantteina. Laktobioninen ja maltobioninen happo ovat PHA-perheen uusimmat tulokkaat. Myös ne ovat Exuviancen perustajien kehittämiä. Uuden sukupolven AHA:lla on samat uudistavat ja kuorivat ominaisuudet kuin perinteisellä AHA:lla. Kaikki polyhydroksihapot sopivat herkälle iholle ja iholle, jonka suojamekanismi on heikentynyt.

Lisätietoa www.exuviance.fi

WING LASHES

Wing Lashes – juhliin, matkoille, morsiammille, tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!
Sopii asiakkaille, joilla ei ole aikaa tavalliseen ripsienpidennykseen, mutta jotka haluavat kokeilla ripsipidennyksiä.

Ripsikuidut ova synteettisiä, Raion-kuitua olevia kuituja. Ripsikuidun tyvi on paksumpi, kärjestä kaareva. Kuitu noudattaa samaa kaarevuutta ja muotoa kuin luonnonripsi.
Ripset kestävät kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne poistetaan hoitolassa. Ripsien poisto kuuluu hintaan.

Wing Lashes on kaunis, helppo ja nopea menetelmä!

 

 

 

 

RIPSIEN PIDENNYS

Luonnonripset ovat jokaisella ihmisellä erilaiset. Siksi on tärkeää, että ripsikaarevuuksia, pituuksia sekä paksuuksia löytyy paljon. Myös silmän muotoa voidaan kätevästi muokata käyttäen erilaisia ripsikuituja. JB Lashesilta löytyy laaja valikoima erilaisia ripsikuituja.
Valikoimaan kuuluu myös volyymiripsikuidut, jotka ovat todella ohuita ja kevyitä. Volyymiripsiä voidaan laittaa luonnonripselle useampia ilman, että ripseen kohdistuu suurta painoa. Tuoden näin tuuhean ja kauniin katseen.

NATURAL NAIL BOOST

Vahvistaa, suojaa ja auttaa kasvamaan – luonnollisesti kauniit ja vahvat kynnet.

NNB (Natural Nail Boost) –menetelmä suojaa luonnonkynttä ja varmistaa että kynnet pääsevät kasvamaan tasaisiksi ja kauniiksi. Kauniit luonnonkynnet ovat erittäin suositut tällä hetkellä. Mutta luonnonkynnet eivät ole aina kauniit. Useissa tapauksissa naiset kärsivät heikoista, pehmeistä kynsistä ja murenevasta kynsipedistä. Luonnonkynnet voivat olla heikentyneet rakennekynsien vuoksi. Epätasainen kynnen pinta muodostaa myös epätäydellisen lakkauspinnan. NNB –menetelmä suojaa kynttä ja tarjoaa liuottimia kestävän, geelilakkamaisen pinnan kynnelle, joka sopii myös lakkauksen pohjaksi. NNB –geelin voidaan antaa kasvaa pois kynneltä ajan myötä tai vaihtoehtoisesti se voidaan huoltaa tarvittaessa.

-KYNNET NÄYTTÄVÄT KAUNIIMMILTA, VAHVEMMILTA JA TASAISEMMILTA
-KYNSIPETI VOI RAVITA ITSEÄÄN LEVITYKSEN AIKANA
-NATURAL NAIL BOOST ON ERITYISEN KOOSTUMUKSENSA VUOKSI ERITTÄIN JOUSTAVA, EIKÄ SIKSI MURRU EDES ERITTÄIN OHUENA KERROKSENA LEVITETTYNÄ