Tietosuojaseloste

LYHYESTI

CitySalonki on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi henkilötietolain (523/1999), EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n (General Data Protection Regulation) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Tämän tietosuojalausunnon tarkoituksena on kuvata sinulle, miten ja millaista tietoa keräämme asiakkaistamme ja mihi näitä keräämiämme tietoja käytämme. CitySalonki käsittelee tietojasi yrityksen sisällä. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

TIETOJEN KERÄYS

Henkilö itse antaa tiedot CitySalongille osallistumalla kilpailuihin tai arvontoihin, markkinointikampanjoihin sekä kyselyihin tai muulla tavalla ottaa yhteyttä yritykseemme.

Kerätyt tiedot ovat: henkilön etu- ja sukunimi, osoite, postinumero ja –toimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tieto siitä milloin ja missä yhteydessä henkilö on antanut suostumuksen näihin tarkoituksiin.

TIETOJEN KÄYTTÖ

Käytämme antamiasi tietoja liiketoiminnallisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi kyselyihin, arvontoihin. Kilpailuihin osallistuessasi käytämme tietojasi yhteyden saamiseksi sinuun.

TIETOJEN SÄILYTYS

Emme säilytä tietojasi kauemmin kuin on tarpeen. Tietojesi säilytysaikaan vaikuttaa myös, missä yhteydessä ja mihin tarkoitukseen olet antanut tietosi.

KYSYMYKSET JA LISÄTIEDOT

Tietojesi käsittelyä koskevissa kysymyksissä tai halutessasi tarkistaa tai poistaa tietosi rekisteristämme, voit olla sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen